Ezüstkolloid és Aranykolloid Influenza ellen

Az influenza megelőzése és kezelése arany kolloid és ezüst kolloid segítségével.

A szív védelme egy karba adott injekcióval ez úgy tűnhet, mintha nem is lehetne más, mint a modern orvostudomány egyik óriási vívmánya, pedig az influenza és a szívroham közötti összefüggésre már az 1900-as évek elején is gyanakodtak, miután az akkoriban dúló influenzajárványok idején feltűnően sokan haltak meg szívrohamban.

A kutatók ma úgy vélik, hogy az influenza elleni védőoltás szívbetegség elleni hatékonysága a gyulladások kialakulásának megelőzésében keresendő. Ha a szervezetbe kerülő influenzavírus nem tud megtelepedni és elszaporodva fertőzést okozni, az immunrendszernek sem kell elárasztania a vért a gyulladási reakció anyagaival, amelyek azután elősegíthetik a vérrögképződést, kárt tehetnek az erek falában, és megteremthetik a keringési betegségek és a szívroham előfeltételeit.

Influenza ellen ezüst kolloidA londoni Higiéniai és Trópusi Gyógyászati Intézetben a brit háziorvosi kutatási adatbázis elektronikus nyilvántartásában szereplő közel 40 000 olyan páciens egészségi adatait vizsgálták át, akik az első szívroham vagy szélütés után influenza elleni oltást kaptak. A szívinfarktuson vagy szélütésen átesettek esetében jellemzően 3-5-ször nagyobb a veszély a visszatérésre egy akut légúti fertőzés esetén. A vizsgált betegeknél azonban úgy találták, hogy nem igazolódott e fokozott kockázat, mert a védőoltás kivédte az akut légúti betegségből adódó rizikónövekedést azáltal, hogy megelőzte a fertőzést.

A magyar egészségügyi kormányzat javasolja, hogy a mellkasi vagy szívbetegségben szenvedők, valamint a 60 év felettiek minden évben oltassák be magukat influenza ellen.
A veszélyeztetettségük miatt szintén oltást igénylő további csoportok a krónikus vese- és cukorbetegek, valamint azok, akiknek az immunrendszere valamilyen okból meggyengült (például a rákbetegek). Ezek a személyek ingyen kaphatnak influenza elleni védőoltást, de egyre több az olyan munkahely is, ahol az alkalmazottaknak térítésmentesen kínálják fel ezt a lehetőséget.

Influenza ellen kolloidokkal

Az orvostudomány bizonyította, hogy az ezüstkolloid rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Az antibiotikumok legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képesek kiírtani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et - Dr. Robert O. Becker Science Digest magazin, 1978. március.

Ezüstkolloid Crystal SlverA megfelelő mennyiségű ezüstkolloid hatására egy kiválóan működő második immunrendszer jelenik meg a szervezetben. Fertőtlenítő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas már kialakult betegségek gyógyítására, illetve a gyógyulás elősegítésére is. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban, de jelen van a szervezetben.  

Az ezüstkolloid az olyan egysejtű élőlényekbe kerülve mint például az influenza vírus, vagy a baktériumok, gombák, paraziták, gátolja azokat az enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, így azok pusztulását okozza.
A fertőző vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja, szaporodásra képtelenné teszi őket, így segíti kiürülésüket a szervezetből. Hat percen belül minden kórokozót elpusztít. Tesztek igazolják, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti, mivel az ezüstkolloid a vékonybélben felszívódik. 

Influenza elleni oltás

Az influenza elleni védőoltás elölt vagy inaktivált influenzavírusokat tartalmaz, s arra készteti az immunrendszert, hogy antitesteket termeljen az élő vírusok ellen. Hatékony védelmet kínál a világon ma ismert legvirulensebb influenza vírusokkal szemben. Hatása azonban kizárólag ezekre a vírusokra terjed ki, tehát a nátha és meghűlés nem kerülhető el általa.

A védőoltás nem okozhat influenzát, és a mellékhatások valószínűsége is csekély. Az injekció helyén előfordulhat lokalizált reakció, főként bőrpír és érz class="felso"ékenység, de ez is ritka.

Nem adható be az oltás olyan személyeknek, akik allergiásak a tojásra, vagy azoknak, akik már lázas betegek. Várandósoknak a terhesség második és harmadik harmadában biztonsággal adható, az első harmadban óvatosságra intenek.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.